Workshops/Events

Workshops/Events:

Naast het gezellig winkelen worden er maandelijks workshops/events georganiseerd bij Conceptstore Blij Blij wonen. Hieronder vind je de voorlopige agenda voor 2018!

 

Je kan je opgeven in de winkel of middels een e-mail, geef daarbij duidelijk aan om welke workshop het gaat en met hoeveel personen je graag wil komen.

 

Geef jij zelf workshops, en lijkt je het leuk aan de grote tafel in onze winkel een workshop te geven, laat het ons weten, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! info@blijblijwonen.nl

Agenda

April

13 april - Woonkussen maken van lontwol! Wegens succes herhaald!

Kom op een vrijdagmiddag gezellig meedoen met deze workshop en maak een prachtig exemplaar voor op je eigen bank of bed! Het kussen wordt circa 45 x 50 cm en je kunt kiezen uit de kleuren taupegrijs of ivoor. Geef bij aanmelden je keuze door.

Tijd: 13.30 uur Kosten: € 44,95 pp

 

26 april - Keramiek beschilderen! Wegens succes herhaald!

Yvonne Achterkamp heeft een passie voor keramiek. Ze maakt mallen, ze giet het zelf, vervolgens beschildert ze het waarna het 'afgebakken' wordt en geglazuurd. Wil jij ook zo'n uniek exemplaar maken? Deze avond gaan we het keramiek beschilderen. Je kunt kiezen uit diverse sets van 2 mokken, een melkpak, een groot en klein bord of een schaal (zie afb. 1 rechts). Het eindresultaat zal gebakken en geglazuurd worden en kan later opgehaald worden in de winkel.

Tijd: 19.00 uur Kosten: € 29,95 pp

 

Mei

31 mei - Ladies event! Wegens succes herhaald!

Een heerlijke avond met je zussen, mama, vriendinnen, buurvrouwen, noem maar op. Kom shoppen en geniet van allerlei extra's en een lekker hapje & drankje. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

 

Juni

1 juni - Workshop Ge-Stipt NIEUW!

Tijdens een workshop Ge-Stipt maakt u zelf een kunstwerkje op porselein, dit kunstwerkje kunt u al meteen mee naar huis toe nemen. In de workshop leert u alle tips en trics om uw eventuele nieuwe hobby zelfstandig uit te kunnen voeren. Bij deze workshop zit het gebruik van alle materialen inbegrepen! Dat wil zeggen: gebruik van allerlei kleuren verf, stip gereedschap & sjablonen, Servies.

Natuurlijk wordt u gedurende de workshop ook voorzien van een drankje en iets lekkers.

Tijd: 13.00 uur Kosten: standaard € 45,- pp 'De Luxe'* € 62,50

 

(*De luxe: U krijgt een complete starterskit mee naar huis met daarin:6 primaire kleuren verf,

mengbakje, sjablonen, stip gereedschap en servies.)

 

Datum nog onbekend

Moodboard maken! Wegens succes herhaald!

Ontdek jouw eigen woonstijl tijdens deze leuke en informatieve workshop. Ontvang handige woontips en adviezen en maak in een aantal stappen jouw persoonlijke moodboard!!

Tijd: 19.30 uur Kosten: € 27,50 pp

 

 

Zodra er nieuwe activiteiten zijn kun je deze hier vinden en we houden je graag op de

hoogte via facebook.