Verkoopstyling

 

Blij Blij verkoopstyling:

 

Jullie zijn op zoek naar een andere woning maar de huidige woning heeft een frisse wind nodig om net die ene koper te overtuigen dat jullie huis geweldig is. Hiervoor kan je bij ons terecht.

 

We komen bij jullie langs om te kijken hoe we het huidige huis zo snel mogelijk verkoop-klaar kunnen maken. Hierbij inventariseren we zoveel mogelijk informatie en foto’s van de woning, zodat we een goed beeld krijgen waaraan nog gesleuteld mag worden. Vervolgens leveren we een plan van aanpak met daarbij zoveel mogelijk rekening houdende met de aanwezige meubels e.d. Jullie huis wordt helemaal weer opgefrist met als doel om het zo snel mogelijk te verkopen!

 

Je kunt ons bereiken op telnr 06-43432622 (Karin Olthoff)

Werkwijze:

 

Samen lopen we de hele woning en tuin door en bespreken we de mogelijkheden en geven tips voor de verkoop. Dit duurt ongeveer een uur. Vervolgens verwerken wij de adviezen in een uitgebreid rapport. Je ontvangt deze digitaal, zodat je alles, ruimte voor ruimte kunt nalezen en uitvoeren.

Laat de kopers nu maar komen!!

 

Tarief: 125,- (excl 21% btw)

 

Ook een schilder, timmerman of tuinman nodig?

In ons netwerk hebben we betrouwbare bedrijven die je verder kunnen helpen. Ze staan garant voor vakwerk en zijn scherp geprijsd. Afhankelijk van de werkzaamheden, prijs volgens offerte.