Mini-makeover

Blij Blij Mini-makeover

 

Heb je alleen handvatten nodig voor het bepalen van de sfeer en stijl en wil je graag een indelingsadvies voor een ruimte, dat kan natuurlijk ook!!

 

Aan de hand van een kennismakingsgesprek inventariseren wij jullie woonsmaak en wensen. Daarna gaan wij beginnen met het maken van een moodboard zodat er een sfeerimpressie ontstaat. Vervolgens maken we een indelingsadvies voor de ruimte(s). Het moodboard en indelingsadvies worden gepresenteerd door ons en er is ruimte voor vragen. Aan de hand van ons advies kunnen jullie nu zelf aan de slag om meubels en nieuwe accessoires te zoeken en te shoppen, en de ruimte opnieuw in te richten.

Stappenplan Mini-makeover:

 

1. Kennismakingsgesprek:

Tijdens dit gesprek vertellen we wie we zijn en hoe we te werk gaan. We kijken naar de smaak en woonwensen voor de ruimte(s). Vervolgens maken we een offerte en na goedkeuring gaan we aan de slag.

 

2. Moodboard:

De woonsmaak die naar voren komt na het kennismakingsgesprek vertalen we in een moodboard, zodat er een beeld ontstaat van de sfeer en stijl die we gaan neerzetten.

3. Indelingsadvies:

Het indelingadvies bestaat uit een plattegrond waarin wordt aangegeven hoe de ruimte(s) het beste kan worden ingedeeld qua functies en de plaatsing van meubels.

Indicatie prijzen:

Woonkamer € 250,-

Keuken € 175,-

Slaapkamer/studeerkamer € 175,-

 

(genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, wij sturen de klant altijd eerst een offerte,

na goedkeuring nemen we de opdracht aan en gaan we aan de slag!)

 

Wij zijn bereikbaar via mail:

info@blijblijwonen.nl

of telefonisch op telefoonnummer:

06-43432622 (Karin Olthoff)