Interieurstyling

Blij Blij interieurstyling:

 

Jullie wonen met veel plezier in jullie woning maar jullie inrichting kan best een opfrisbeurt gebruiken. Of jullie hebben zojuist een nieuwe woning gekocht en willen deze graag in jullie stijl inrichten, maar je weet niet zo goed waar te beginnen. Dan kunnen wij iets voor jullie betekenen! Wij geven jullie advies hoe je de ruimte/woning kan inrichten naar jullie eigen woonsmaak zodat jullie weer blij zijn met jullie eigen vernieuwde woning!

 

Aan de hand van een kennismakingsgesprek inventariseren wij jullie woonsmaak, wensen en welke stappen jullie graag geadviseerd willen hebben. Daarna gaan wij beginnen met het maken van een moodboard zodat er een sfeerimpressie ontstaat. Vervolgens wordt het advies verder uitgewerkt aan de hand van datgeen er besproken is in het kennismakingsgesprek.

 

Wanneer het hele plan is uitgewerkt presenteren wij deze aan jullie. Hierin lichten wij ons advies toe en is er ruimte voor vragen. Afhankelijk van jullie keuze kunnen wij het geheel ter plekke mooi stylen!

 

(Ook bij de verkoop van uw huis is styling belangrijk, ook daarvoor kunt u bij ons terecht: zie verkoopstyling)

Stappenplan stylingadvies:

 

1. Kennismakingsgesprek:

Tijdens dit gesprek vertellen we wie we zijn en hoe we te werk gaan. We kijken naar de smaak en woonwensen voor de ruimte(s). Vervolgens maken we een offerte en na goedkeuring gaan we aan de slag.

 

2. Moodboard:

De woonsmaak die naar voren komt na het kennismakingsgesprek vertalen we in een moodboard, zodat er een beeld ontstaat van de sfeer en stijl die we gaan neerzetten.

Voorbeeld moodboard woonkamer

3. Indelingsadvies:

Het indelingadvies bestaat uit een plattegrond waarin wordt aangegeven hoe de ruimte(s) het beste kan worden ingedeeld qua functies en de plaatsing van meubels.

 

De indeling van de ruimte. Naar aanleiding van een bestaande plattegrond wordt een digitale plattegrond gemaakt waarin wordt aangegeven hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld, rekening houdend met jou specifieke woonwensen.

 

 

4. Kleur- en materialenplan:

Hierin laten we zien welke kleuren en materialen er gebruikt kunnen worden. Dit geldt niet alleen voor de muren en de vloer maar ook voor de meubels.

 

5. Meubel- accessoireplan:

Wij geven een advies over de aanschaf van meubels en accessoires. Het kan natuurlijk ook zijn dat er bepaalde items aanwezig zijn die terug moeten komen in het huidige interieur.

 

6. Lichtplan:

In het lichtplan worden de verschillende lichtpunten aangegeven in de ruimte(s). Hierbij wordt gekeken naar de lichtinval en de functie van de verlichting.

 

7. Shoppinglist:

We presenteren een lijst van aanbevolen producten, inclusief prijzen en verkoopadressen.

 

8. Styling:(optioneel)

Het is mogelijk de ruimte te laten stylen door ons. Wij komen langs om ter plekke nog een finishing touch te geven met de aanwezige accessoires.

 

Indicatie prijzen:

Woonkamer € 425,-

Keuken € 300,-

Woonkamer + Keuken € 590,-

Slaapkamer/studeerkamer € 300,-

Badkamer € 300,-

Styling (per ruimte) € 95,-

 

(genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, wij sturen de klant altijd eerst een offerte,

na goedkeuring nemen we de opdracht aan en gaan we aan de slag!)

 

Wij zijn bereikbaar via mail:

info@blijblijwonen.nl

of telefonisch op telefoonnummer:

06-43432622 (Karin Olthoff)